TRABZON / HAYRAT - Hayrat Borsa İstanbul İlkokulu

Hayrat Borsa İstanbul İlkokulu

CUMHURİYET MAH. İSTİKLAL CAD. NO 2C İÇ KAPI NO Z01 HAYRAT / TRABZON
Vizyon
İlkokul eğitiminde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan, akademik anlamda donanımlı ingilizceye hakim değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek.
08.45 Başlangıç 14.15 Bitiş
doğalgaz
Belediye Otobüsü
12 Servis Aracı İle Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
İlçe Merkezi
İlçe Merkezinde İle Uzaklığı 76 km